0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

No Cure, no Pay

Op basis van No Cure, No Pay maken wij een bouwtekening met offerte voor u. U heeft een plan en wij maken een tekening met begroting. Als dit vervolgens niet aansluit bij uw wensen of financiƫle mogelijkheden, dan betaalt u niets.

Utiliteitsbouw

Ook voor bouw- of verbouwplannen van uw bedrijfsgebouw, opslag of kantoor denken wij graag met u mee. Qua utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan mogelijkheden. Van opslaghallen tot kantoorunits. Voor de agrarische sector bouwen wij de laatste jaren veel koeienstallen, kalverstallen en varkensstallen. Wij realiseren ook bedrijfshallen waarin opslag, werkplaats en kantoor te combineren is.

In overleg kijken we graag naar de uitgangspositie van de eindgebruiker. Vanuit die behoefte maken wij een plan, bouwtekening en begroting. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Wij doen graag mee met uw aanbesteding en werken altijd volgens een open begroting. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Wij werken transparant en zorgen dat kwaliteit altijd gewaarborgd is. Bent u geĆÆnteresseerd in het bouwen of verbouwen van uw bedrijfsgebouw? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Back to Top