0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

Montagewerk

Onze montagedienst verzorgt de complete afbouw van uw woning of bedrijfsgebouw. Van montage van wanden en plafonds tot complete inrichting.

Montagewerk

Onze montagedienst verzorgt de complete afbouw van uw woning of bedrijfsgebouw. Van montage van wanden en plafonds tot complete inrichting.
Wij denken mee in de complete proces. Montagewerk verzorgen wij ook seriematig. Bijvoorbeeld bij woningen in opdracht van woningcorporaties. Daarnaast kun u ons ook voor maatwerk inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan monteren van glaswanden, isolerende wanden en dakramen.

Lambrisering
Op de wand of het plafond een lambrisering aanbrengen met 3D panelen zorgt voor een meer dynamische sfeer. Bij lambrisering wordt vaak gedacht aan het onderste deel van een muur bekleden met houten panelen. Maar ook de hele wand kan bekleed worden onder het mom van lambrisering. Lambrisering is helemaal terug van weg geweest, vroeger was het een populaire manier van een muur bekleden.

Modern of Klassiek
Lambrisering is populair. De hedendaagse lambrisering is er zowel in moderne modellen als ook nog steeds de traditionele klassieke ontwerpen. Waar vroeger vaak houten panelen gemonteerd werden wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor 3d bamboe panelen of andere 3d wandpanelen.

Montage van lambrisering
Naast de verfraaiing van een wand dient lambrisering ook als bescherming van een muur. Nadat de lambrisering aangebracht is kan deze in de gewenste kleur geschilderd of gespoten worden. U kunt tegen een wand die bekleed is met 3d lambrisering gewoon producten aan monteren zonder dat dit schade veroorzaakt.

Back to Top