0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

Montagebedrijf Zwolle

Montagebedrijf regio Zwolle

Bent u op zoek naar een flexibel montagebedrijf in Zwolle dat met u meedenkt en korte lijnen heeft? Neem dan contact met ons op.

Montagebedrijf Zwolle

Bent u op zoek naar een montagebedrijf in de buurt van Zwolle? Schoonderbeek beschikt over een ervaren montagedienst en kan de complete afbouw van uw woning of bedrijfsgebouw verzorgen. Niet alleen de montage, maar de complete inrichting! Wij denken hierin graag mee met het complete proces, zodat uw wensen worden gerealiseerd.

Bouwen en verbouwen in Zwolle

Als bouwbedrijf/montage bedrijf zijn wij actief in de regio Zwolle. In het verleden hebben wij veel woningen, bedrijfsruimten en agrarische bouwprojecten gerealiseerd in de omgeving van Zwolle. Wij denken mee met verantwoorde oplossingen voor zowel wonen als werken. Daarnaast is garantie en onderhoud bij ons een belangrijk aandachtspunt. Wilt u dus meer weten over de mogelijkheden van ons montagebedrijf in Zwolle? Neem dan contact met ons op.

Seriematig montagewerk

Wij kunnen ook seriematig montagewerk verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningen in opdracht van woningcorporaties. Wenst u maatwerk? Ook dat is mogelijk. Als montagebedrijf Zwolle kunt u ons inschakelen voor diverse montageklussen. Denk aan het realiseren van isolerende wanden, het plaatsen van dakramen of het monteren van glaswanden.

Lambrisering

Lambrisering is helemaal terug van weg geweest, vroeger was het een populaire manier van een muur bekleden. De hedendaagse lambrisering is er zowel in moderne modellen als ook nog steeds de traditionele klassieke ontwerpen. Waar vroeger vaak houten panelen gemonteerd werden wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor 3d bamboe panelen of andere 3d wandpanelen. Naast de verfraaiing van een wand dient lambrisering ook als bescherming van een muur. Nadat de lambrisering aangebracht is kan deze in de gewenste kleur geschilderd of gespoten worden.

Montagebedrijf Zwolle nodig?

Heeft u een montagebedrijf in Zwolle nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw montageklus te bespreken. Wij gaan graag met u om te tafel om de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Back to Top