0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

Montagebedrijf Amersfoort

Montagebedrijf regio Amersfoort

Bent u op zoek naar een flexibel montagebedrijf in Amersfoort dat met u meedenkt en korte lijnen heeft? Neem dan contact met ons op.

Montagebedrijf Amersfoort

Zoekt u naar een montagebedrijf in Amersfoort of omgeving? Schoonderbeek is een ervaren montagebedrijf dat actief is in de regio Amersfoort. Onze montagedienst is gespecialiseerd in montage in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de complete afbouw van uw woning of gebouw, of een minder grote klus als het monteren van glaswanden, u kunt altijd terecht bij Schoonderbeek. Wij zijn gevestigd in Harderwijk, maar inmiddels hebben wij ook al veel klanten uit Amersfoort en omgeving mogen bedienen.

Voor ieder gewenste klus kunt u onze montagedienst inschakelen. Niet alleen voor woningen, maar ook voor (bedrijfs)panden of agrarische projecten. Wij denken altijd mee en realiseren verantwoorde oplossingen voor zowel wonen als werken. Enkele diensten die vaak terugkomen zijn het realiseren van isolerende wanden, het monteren van glaswanden of het plaatsen van een dakraam. Wij zij als montagebedrijf uw partner in Amersfoort en omgeving!

Seriematig montagewerk

Het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor seriematig montagewerk. Wij hebben ook al veel opdrachten voor woningcorporaties mogen verzorgen, waarbij het ging om seriematig montagewerk. Of bent u juist op zoek naar een montagebedrijf in Amersfoort dat maatwerk kan realiseren? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Ons montageteam staat graag voor u klaar.

Lambrisering

Lambrisering is helemaal terug van weg geweest, vroeger was het een populaire manier van een muur bekleden. De hedendaagse lambrisering is er zowel in moderne modellen als ook nog steeds de traditionele klassieke ontwerpen. Waar vroeger vaak houten panelen gemonteerd werden wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor 3d bamboe panelen of andere 3D wandpanelen. Naast de verfraaiing van een wand dient lambrisering ook als bescherming van een muur. Nadat de lambrisering aangebracht is kan deze in de gewenste kleur geschilderd of gespoten worden.

Montagebedrijf Amersfoort?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat wij als montagebedrijf Amersfoort voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Naast ons montagebedrijf kunt u ook een beroep doen op ons bouwbedrijf in Amersfoort.

Back to Top