0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

Bouwbedrijf Nunspeet

Bouwbedrijf regio Nunspeet

Wij zijn een bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw en montage. Bent u op zoek naar een flexibel bouwbedrijf dat met u meedenkt en korte lijnen heeft? Neem dan contact met ons op.

Bouwbedrijf Schoonderbeek bouwt in Nunspeet

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Nunspeet omdat u verbouwplannen heeft? Bouwbedrijf Schoonderbeek is actief in Nunpeet en omgeving. U kunt bij ons terecht voor bouw- en montagewerk. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwbranche, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, zijn wij een duurzame partner met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Woningbouw, Utiliteitsbouw, Montagewerk

Bij ons kunt u terecht voor woningbouw, utiliteitsbouw & montagewerk. Woningbouw voor particulieren gaat bij ons op basis van vertrouwen. Wij denken mee in bouwplannen en helpen desnoods met de vergunningsaanvraag. Door onze goede contacten met diverse gemeenten, weten wij met welke criteria rekening gehouden moet worden. Dat geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor een uitbouw of dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor bouw- of verbouwplannen van uw bedrijfsgebouw, opslag of kantoor denken wij graag met u mee. Qua utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan mogelijkheden. Van opslaghallen tot kantoorunits. Voor de agrarische sector bouwen wij de laatste jaren veel koeienstallen, kalverstallen en varkensstallen. Wij realiseren ook bedrijfshallen waarin opslag, werkplaats en kantoor te combineren is.

Onze montagedienst verzorgt de complete afbouw van uw woning of bedrijfsgebouw. Van montage van wanden en plafonds tot complete inrichting.
Wij denken mee in de complete proces.

Regelgeving gemeente Nunspeet

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van een bouwvergunning of een bouwaanvraag? Als bouwbedrijf in Nunspeet hebben wij goede contacten met de gemeente. Wij kennen de regelgeving en de bijbehorende procedures en kunnen u daarmee ontlasten. Hierdoor kunt u veel tijd en geld besparen.

Contact Bouwbedrijf Nunspeet

Benieuwd wat Bouwbedrijf Schoonderbeek voor uw bouw, verbouw of renovatie in de regio Nunspeet kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte

Back to Top