0653710765

Boerhaavelaan 5, 3843 AP Harderwijk

Nieuws

In opdracht van Stal Ermelo zijn wij begonnen met de eerste fase van deze manege. Stal Ermelo biedt alle ruimte voor ruiters. Ook mindervaliden of verstandelijk beperkten kunnen hier paardrijden.

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar: Allround Timmerman (full-time)   Functie-eisen Ervaring als allround timmerman; Zelfstandig kunnen werken;  In bezit van rijbewijs B (E);  Werkt probleemoplossend;  Je bent nauwkeurig, weet van aanpakken en hebt een positieve uitstraling.   Wat wij bieden Afwisselend renovatie- en onderhoudswerk van kleinschalige bouw; Werkomgeving: Veluwe;  Een afwisselende en

In Oosterwolde (GLD) mochten we het binnenschilderwerk verzorgen en deze stijlvolle deuren plaatsen. De ensuite deuren zorgen voor een praktische verdeling van de ruimtes. Ondanks de diversiteit aan deuren, zijn deze volledig in stijl en kleur op elkaar afgestemd.

Wij zijn bijna klaar met de woningrenovatie van deze woning in Baarn. Hier hebben wij de woning van nieuw stucwerk, schilderwerk, badkamer en deuren voorzien. Is uw woning ook toe aan een renovatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Dag vlag is uit, want het dak zit erop bij deze loopstal voor melkkoeien aan de Eperweg in ’t Harde. De stal heeft een afmeting van 31 bij 50 meter en is medio november gereed. Ook voor uw agrarische bouw bent u bij Bouwbedrijf Schoonderbeek aan het juiste adres: Neem contact op voor meer informatie.

Back to Top